Ομολόγησε ο 22χρονος Πακιστανός ότι δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέττα. Την ομολογία έκανε στους Έλληνες αστυνομικούς. Είπε ότι αυτός σκότωσε τη Νικολέττα μετά από καυγά που είχαν, δίχως όμως να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ήδη έχει οδηγηθεί στον εισαγγελέα αυτήν την ώρα. Από το πρωί βρισκόταν στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. αφού συνελήφθη στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της συντρόφου του.
Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Νικολέττας ήταν αυτό που πρόδωσε.
Οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου ο οποίος έφυγε από τη χώρα, μέσα από το δικό του κινητό τηλέφωνο, αλλά και αυτό του θύματος. Συγκεκριμένα, το στίγμα από το δικό του κινητό έδειχνε πως κινήθηκε προς τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ οι αστυνομία είχε πληροφορίες ότι επρόκειτο να φύγει από τη χώρα. Για αυτό άλλωστε και εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης.
Στον εισαγγελέα ο Πακιστανός σύντροφος της 17χρονης Νικολέττας
Έχοντας απενεργοποιημένο πλέον το δικό του κινητό όταν πέρασε στη Βόρεια Μακεδονία, ο 22χρονος άνοιξε το smartphone του θύματος το οποίο δεν είχε κάρτα sim. Οι Αρχές όμως κατάφεραν να εντοπίσουν το σήμα μέσω συγκεκριμένων εφαρμογών του κινητού που είχαν πρόσβαση στην τοποθεσία της συσκευής.
