29 Μαρτίου, 2024

Φώφη Γεννηματά: Συντετριμμένος ο σύζυγός της (pic)

Σχετικά άρθρα

Κοινοποίηση

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα, 25 Οκτωβρίου και ώρα 12:04 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, μετά από επιδείνωση της υγείας της.
Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έδινε εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο και είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός από τις 12 Οκτωβρίου, καθώς είχε παρουσιάσει υποτροπή η βασική της νόσος.

Στο πλάι της ήταν συνεχώς ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης. Ήταν ο φύλακας άγγελος, το στήριγμα και ο μεγάλος έρωτας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Ανδρέας Τσούνης είναι οδοντίατρος και εργαζόταν στο νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ερρίκος Ντυνάν από το οποίο παραιτήθηκε το 2014. Οι δυο τους είχαν ενώσεις τις ζωές τους με γάμο το 2003.

Ο σύζυγός της είναι συντετριμμένος από τον χαμό της. «Με τον Ανδρέα μάς δένει η τρέλα μας», έλεγε πριν δύο χρόνια η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια στην «Espresso».

«Εκτός από τον έρωτα, κακά τα ψέματα, μας δένουν οι καλές και οι δύσκολες στιγμές, κι εμείς δεν περάσαμε και λίγα. Και ο τρόπος που τα αντιμετωπίσαμε έχουν ως αποτέλεσμα αυτή η… κολόνια να κρατάει τόσα χρόνια. Καθένας φτιάχνει τη δική του συνταγή. Είναι θέμα χημείας. Τα συστατικά; Έρωτας, κατανόηση, εκτίμηση, σεβασμός, βαθιά αγάπη. Υστέρα από όλα αυτά, όπως καταλαβαίνετε, την Αιμιλία θα τη συμβούλευα να ερωτευτεί με όλη της την ψυχή και να αγαπήσει με όλο της το είναι», τόνιζε η Φώφη Γεννηματά.

Η Αιμιλία είναι η μεγάλη κόρη της αδικοχαμένη Φώφης Γεννηματά από τον γάμο της με τον πρώτο της σύζυγο, Αλέξανδρο Ντέκα, και είναι σήμερα 24 ετώ, αρχιτέκτων στο επάγγελμα.