17 Οκτωβρίου, 2021

Δέσποινα Κουτσούμπα: «Ο Πατούλης ξελάσπωσε τους φασίστες »

Σχετικά άρθρα

Κοινοποίηση

Δέσποινα Κουτσούμπα: «Πραξικοπηματικές» διαδικασίες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής από την παράταξη του Γιώργου Πατούλη για το ψήφισμα καταδίκης κατά των φασιστών, καταγγέλλει η περιφερειακή σύμβουλος Δέσποινα Κουτσούμπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο Γιώργος Πατούλης μπλόκαρε ψήφισμα για την καταδίκη των φασιστικών επιθέσεων στη Θεσσαλονίκη και το Νέο Ηράκλειο στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το ψήφισμα καταδίκης, που κατατέθηκε από τη μειοψηφία, πήρε 48 ψήφους υπέρ (το υπερψήφισαν 6 παρατάξεις και ανεξάρτητοι σύμβουλοι) και 48 κατά.

«Και τότε ο Πρόεδρος του σώματος, στέλεχος της παράταξης Πατούλη και στέλεχος της ΝΔ, χρησιμοποίησε το δικαίωμα της διπλής ψήφου που έχει ως πρόεδρος για να μην περάσει το ψήφισμα», σημειώνει η Δέσποινα Κουτσούμπα και στη συνέχεια αποκαλύπτει περίεργες διαδικασίες.

«Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, όμως, κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είδαν ότι… δεν έβγαιναν τα νούμερα, αφού οι συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης ήταν μόλις… 91 (!) και απαίτησαν να επαναληφθεί η ψηφοφορία ονομαστικά. Ο πρόεδρος έκλεισε την πλατφόρμα της τηλεδιάσκεψης», αποκαλύπτει στην καταγγελία της η περιφερειακή σύμβουλος.

Όπως επισημαίνει η Δέσποινα Κουτσούμπα αυτό είναι μια ακόμη ιστορία για το πώς ο Πατούλης και η παράταξή του «συνεργάζονται με τους εναπομείναντες χρυσαυγίτες («Ελληνική Αυγή» λέγονται), τους ανεξαρτητοποιημένους χρυσαυγίτες και τους χρυσαυγίτες με πολιτικά (Τζήμερος) -γιατί μαζί με αυτούς καταψήφισε…»

Και καταλήγει: Σήμερα ο Πατούλης ξελάσπωσε τους φασίστες στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Ο Μπόγδανος δεν αισθάνεται καθόλου μόνος στην τοποθεσία ΝΔ».

spot_img