17 Οκτωβρίου, 2021

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης: Παραμένει σε σοβαρή κατάσταση

Σχετικά άρθρα

Κοινοποίηση

Βασίλης Λεβέντης: Aποσωληνώθηκε σήμερα, Τρίτη (28/09) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κορονοϊό από το περασμένο Σάββατο.

Ωστόσο, ο κ. Λεβέντης παραμένει σε πολύ σοβαρή κατάσταση, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την πορεία της υγείας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν είχε εμβολιαστεί, καθώς -όπως είχε εξηγήσει στον ALPHA η σύζυγός του- «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών».

Βασίλης Λεβέντης: Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος».

spot_img