14 Ιανουαρίου, 2026

Κορωνοϊός -Τραγική ιστορία 12χρονου: Για δεύτερη φορά ορφανός – Έχασε και τους θετούς γονείς του

Σχετικά άρθρα

Κοινοποίηση

Κορωνοϊός: Η μοίρα φαίνεται πως έχει βάλει στο σημάδι τον 12χρονο Χρήστο, ο οποίος δέχεται απανωτά χτυπήματά της από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο. Το παιδάκι, έχασε σε μικρή ηλικία τους γονείς του κι έμεινε ορφανό. Ευτυχώς, γλίτωσε από τα ιδρύματα και τα ορφανοτροφεία, καθώς βρέθηκε ένα ζευγάρι να τον υιοθετήσει κι έτσι ο Χρήστος απέκτησε ξανά οικογένεια.

Ωστόσο, η ζωή συνέχισε να του φέρεται σκληρά, καθώς το παιδάκι έχασε και τους θετούς γονείς του από κορονοϊό και ξαναέμεινε ορφανό στην τρυφερή ηλικία που βρίσκεται.

Πριν από 20 ημέρες πέθανε σε ηλικία 62 ετών η μητέρα του αγοριού και στη συνέχεια κατέληξε κι ο 67χρονος πατέρας τους, ο οποίος κηδεύτηκε χθες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που ο 12χρονος Χρήστος δεν έχει άλλους συγγενείς στο Βαρθολομιό Ηλείας όπου διαμένει, φιλοξενείται από την νονά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο μοναδικός αδερφός του θετού του πατέρα, ο οποίος μένει στην Αυστραλία, είναι αυτός που φαίνεται ότι θα αναλάβει την κηδεμονία του αγοριού ο οποίος βρίσκεται στην Ηλεία έτσι ώστε να κινήσει τις διαδικασίες απόκτησης της επιμέλειας του μικρού.

Πηγή: Patrisnews /ilialive.gr