17 Οκτωβρίου, 2021

Άγνωστος Στρατιώτης: Στο ψυχιατρείο ο 58χρονος που έφτασε με αγροτικό στο μνημείο

Σχετικά άρθρα

Κοινοποίηση

Άγνωστος Στρατιώτης: Aναστάτωση επικράτησε το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, όταν ένας άνδρας κατάφερε να φτάσει με το αγροτικό του έως το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, έξω από τη Βουλή, στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα πρωτοφανές περιστατικό.

Το προφίλ του δράστη

Πρόκειται για ένα 58χρονο αγρότη, ο οποίος στο αυτοκίνητό του είχε δύο άδεια μπιτόνια, άλλο ένα με νερό καθώς επίσης και μια φιάλη υγραερίου, σχεδόν άδεια. Μάλιστα, ο αγρότης, που κατά πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, απειλούσε να ανατιναχθεί.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί από την κρατική ασφάλεια. Προς το παρόν είναι άγνωστο πως κατάφερε ο άνδρας να φτάσει στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Στο ψυχιατρείο με εισαγγελική εντολή οδηγείται ο 58χρονος που έφτασε με το αγροτικό του αυτοκίνητο μέχρι το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στη Βουλή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας «σχετικά με περαστικό που έλαβε χώρα, πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ανακοινώνεται ότι έχει προσαχθεί 58χρονος ο οποίος με εισαγγελική παραγγελία οδηγείται σε νοσοκομείο της Αττικής».

Το προφίλ του 58χρονου
Πρόκειται για ένα 58χρονο αγρότη, ο οποίος στο αυτοκίνητό του είχε δύο άδεια μπιτόνια, άλλο ένα με νερό καθώς επίσης και μια φιάλη υγραερίου, σχεδόν άδεια. Μάλιστα, ο 58χρονος, που κατά πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, απειλούσε να ανατιναχθεί. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, που προχώρησαν σε έλεγχο του οχήματος.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί από την κρατική ασφάλεια. Προς το παρόν είναι άγνωστο πως κατάφερε ο άνδρας να φτάσει στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη. Το φορτηγάκι έχει απομακρυνθεί από το χώρο. Στο αγροτικό αναγραφόταν συνθήματα όπως «λαϊκό δικαστήριο» και ότι «οι τούρκοι κυβερνάνε την Ελλάδα». Προς το παρόν έκλεισε η λεωφόρος Αμαλίας.

spot_img